PROJECTEN
Klik op de onderstaande foto's om een goed beeld te krijgen van de uitgevoerde projecten.
Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

DAKWERK
Moet uw dak worden gerepareerd of vervangen? Heeft u lekkende dakgoten die hersteld moeten worden? Wij kunnen uw dak renoveren, isoleren en eventueel vervangen. Wij hebben ervaring met EPDM, Bitumen en Pannendaken. Daarnaast kunnen wij ook de goot, boeidelen of windveren voor u vervangen. Ook voor het plaatsen van een dakkapel bent u bij ons op het juiste adres.

MAATWERK
Heeft u ook ruimtes in u huis die momenteel niet functioneel worden gebruik? Wellicht heeft u zelf al eens nagedacht over een oplossing op maat. Of het nu gaat om een trap, kast, inloopkast, hoogslaper, radiatorbekleding of een gehele keuken. Wij kunnen bijna alles voor uw interieur op maat maken. Hiervoor maken wij gebruik van een complete werkplaats met verschillende houtbewerkingsmachines.

 

KOZIJNEN & DEUREN
Houten kozijnen en deuren worden in de werkplaats volledig naar wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen ligt allemaal binnen de mogelijkheden.  Wij kunnen o.a. uitzetramen, draairamen, ramen met roedes en deurkozijnen voor uw maken. Uiteraard kunnen wij de kozijnen en deuren voor u voorzien van dubbel of enkel glas. Ook het monteren van een meerpuntssluiting behoort tot de mogelijkheden

 

KEUKENS
Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Of bent u van plan een keuken aan te schaffen? Wij kunnen uw nieuwe keuken plaatsen, monteren en installeren. Wilt u liever een keuken op maat voor u gemaakt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SANITAIR
Bent u toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Of wilt u het sanitair moderniseren? Dan bent u bij De Goede Onderhoud & Timmerwerken aan het goed adres. Van tegelen, voegen, kitten tot aan het plaatsen van een bad, toilet, wastafel, douche e.d. Wij kunnen het voor u uitvoeren. Graag bespreken wij samen met u de wensen en mogelijkheden. 

 

GEVELS
Is uw gevelbekleding aan vervanging toe? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelbekledig. Naar wens kunnen wij de gevel ook opnieuw voor u isoleren. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsarm kunststof gevelbekleding (bijv.Keralit) of houten gevelbekleding (bijv. Red Cedar). Uiteraard kunnen wij eventueel schilderwerk voor u verzorgen. 

TUIN
Geheel naar uw wensen kunnen wij een pergola, schutting, overkappingen en/of veranda voor u maken. Of wellicht denkt u aan een tuinhuis? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.